Accident în zona Ion Mihalache din Capitală! Zece mașini au fost implicate într-un carambol

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 18:28
Accident în zona Ion Mihalache din Capitală! Zece mașini au fost implicate într-un carambol
Accident în București, la intersecția dintre Calea Griviței și Bulevardul Ion Mihalache *foto: facebook Info Traffic București

Haos în traficul din București după un accident care a avut loc în zona Calea Griviței – Bulevardul Ion Mihalache. Brigada Rutieră anunță că în zonă ar fi avut loc un adevărat carambola în care au fost implicate zece mașini. Mai mulți șoferi și pasageri din mașinile care s-au lovit primesc în acest moment îngrijiri medicale la fața locului.

Accident grav în zina Cartierului 1 mai din Capitală

Medicii au intervenit de urgență pentru a acorda îngrijiri medicale celor răniți, iar paramedicii urmează să stabilească dacă vor transporta persoanele rănite către unitățile medicale. Se pare că din primele informații accidentul ar fi fost provocat de un bărbat.

Șoferul, în vârstă de 39 de ani, a avut o stare de rău în timp ce conducea mașina, motiv pentru care a pierdut controlul și a lovit un alt autovehicul, fapt ce a declanșat carambolul. Pentru efectuarea cercetării la fața locului autoritățile au aplicat restricții pe benzile 2 și 3 către Gara de Nord, iar traficul în zonă, și așa dificil, este acum este extrem de îngreunat.

Știre în curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×