Accident grav în localitatea Voinești! O mașină a lovit un cal nesupravegheat. Un pasager și animalul au murit

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 11:49
Accident grav în localitatea Voinești! O mașină a lovit un cal nesupravegheat. Un pasager și animalul au murit
Accident la Voinești, unde o mașină a lovit un cal lăsat liber pe stradă *foto: gazetadambovitei.ro

O tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 72A, la ieșirea din localitatea Voinești, acolo unde o mașină cu trei pasageri a lovit un cal care scăpase dintr-o curte. Autoturismul s-a răsturnat din cauza impactului, iar unul dintre pasageri și-a pierdut viața.

Accident la Voinești după ce un șofer a izbit un cal nesupravegheat

Targovistenews.ro scrie că animalul se plimba liber pe șosea, spre surprinderea șoferului care nu a mai reușit să îl evite și l-a izbit în plin. Localnicii au sunat la 112 iar la fața locului s-au deplasat cei de la descarcerare, ambulanța și poliția.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar unul dintre pasageri, în vârstă de 29 de ani, a murit. Tânărul de 23 de ani care se afla la volan a fost grav rănit. Ceilalți doi pasageri, unul de 23 de ani din Brănești și celălalt de 29 de ani din Tâgoviște, au scăpat doar cu răni ușoare. Tinerii se întorceau de la o petrecere. Deocamdată i-au fost recoltate probe biologice șoferului pentru a verifica dacă se afla în stare de ebrietate.

Accident la Voinești, unde o mașină a lovit un cal lăsat liber pe stradă
Accident la Voinești, unde o mașină a lovit un cal lăsat liber pe stradă *foto: stiridecluj.ro

Accidentul din Voinești vine la o zi după tragedia din Ialomița

Accidentul care a avut loc în localitatea dâmbovițeană Voinești vine la doar 24 de ore după ce în localitatea ialomițeană Sfântu Gheorghe a avut loc cel mai grav accident rutier din acest an. Astfel, pe DN 2A, între localitățile Urziceni și Slobozia a avut loc un accident în care au fost implicate un tir și un microbuz. Se pare că autotrenul ar fi scăpat de sub control și a lovit din plin microbuzul, iar accidentul a fost soldat cu 10 decesuri și 7 persoane rănite. Printre cei care au murit se numără cei doi șoferi, dar și opt angajați ai lanțului de hypermarket Mega Image, care făceau naveta la muncă până la București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×