Accident grav în Botoșani! Un microbuz ANAF a fost lovit în plin de o mașină

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 11:48
Accident grav în Botoșani! Un microbuz ANAF a fost lovit în plin de o mașină
Accident rutier cu șase victime, în Botoșani!

Un accident grav s-a produs la Botoșani! Din păcate, un mocrobuz al ANAF a lovit în plin de o mașină! În urma impactului, șase persoane au fost rănite.  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, accidentul a avut loc în satul Podriga, din comuna Drăgușeni.

În primă fază, trei persoane au fost transportate la spital, una din microbuz și două din autoturism, dar, ulterior, alte trei aflate în microbuzul ANAF au ajuns pe mână medicilor pentru evaluare. Mai precis, maşina ANAF, arondată vămii de la Rădăuţi-Prut s-a izbit violent de un alt autoturism condus de un bărbat de 59 de ani. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe pentru preluarea răniților. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Accident grav cu 6 victime, în Botoșani!

În dimineața aceasta, șașe persoane au fost rănite în urma unui accident produs în satul Podriga, județul Botoșani. Un microbuz al Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost lovit de un alt autoturism. Șoferul acestuia a condus cu viteză, astfel a pătruns pe sensul opus și a lovit microbuzul ANAF. „În urma accidentului, trei persoane au fost rănite: una din microbuz rănită mai grav, transportată la spital de echipajul SAJ și două din autoturism, rănite ușor, preluate de SMURD.

Accident rutier grav, în Botoșani!
Accident rutier grav, în Botoșani!

Pompierii din Săveni au intervenit pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu”, potrivit purtătorului de cuvânt al Ispectoratului pentru Situații de Urgență, Dorina Lupu. ”Din primele cercetări a rezultat că conducătorul autoturismului nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei și, într-o curbă a pătruns pe contrasens și a colizionat microbuzul”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție din Botoșani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×