Accident grav, în apropierea unității militare de la Boboc, județul Buzău

Sandra Popescu   
in Stiri de ultima ora
12/07/2018, 09:15
Accident grav, în apropierea unității militare de la Boboc, județul Buzău GALERIE FOTO

Un accident grav s-a produs azi-noapte, în apropierea unității militare de la Boboc, județul Buzău. Un elev al șoclii militare de aviație și-a pierdut viața pe loc, iar alți 3 colegi au fost transportați de urgență la spital.

Cei patru militari implicați în accidentul din apropierea unității militare de la Boboc se întorceau din permisie. Mai aveau puțin și ajungeau la unitate, când șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Caporalul de 33 de ani, Robert Comăneci, a murit pe loc, chiar dacă medicii s-au chinuit îndelung să îl salveze.

Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Accident grav, în apropierea unității militare de la Boboc, județul Buzău

Accidentul grav petrrecut în apropiere de unitatea militară de la Boboc, județul Buzău, este urmat acum de o anchetă militară. Pe lângă faptul că victimele sunt militari, acesta s-a produs în apropiere de unitate. Cei patru urmau să termine, peste doar două săptămâni, cursurile Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” de la Boboc. Dumnezeu să-i ierte! Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Închide ×