Cine era pilotul prăbușit la Baza Borcea! MApN a transmis un mesaj

în Stiri de ultima ora
07/07/2018, 15:24
Cine era pilotul prăbușit la Baza Borcea! MApN a transmis un mesaj GALERIE FOTO
Florin Rotaru este pilotul care a murit, dupa ce s-a prabusit cu avionul la Baza Borcea

Doliu în armata română! Ministrul Apărării a anunţat în urmă cu scurt timp cine este pilotul care a murit în accidentul aviatic de la Baza Borcea. Acesta este comandorul Florin Rotaru, în vârstă de 36 de ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbuşita la Feteşti. Ofiţerul era în vârstă de 36 de ani şi îndeplinea funcţia de pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă, Baza 86 Aeriană Feteşti.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Florin Rotaru, pilotul prăbușit la Baza Borcea, avea 36 de ani

Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbuşit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat la Baza 86 Aeriană. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie durerea pe care aceasta pierdere cumplita o provoaca Armatei Romaniei”, a transmis ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Avionul MiG-21 Lancer pilotat de comandorul Florin Rotaru s-a prăbușit sâmbătă, la Baza Borcea, în timpul unui show aviatic.

Închide ×