Accident aviatic șocant! 9 membri ai unei familii au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit

Accident aviatic șocant! 9 membri ai unei familii au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit
Frații Jim și Kirk Hansen. Sursa foto: CNN

Tragedie fără margini în Idaho Falls, Statele Unite ale Americii, după ce nouă membri ai unei familii au murit. Aceștia se aflau într-un avion care îi aducea acasă de la o partidă de vânătoare. Este vorba despre o aeronavă Pilatus PC-12.

Tragedie în SUA! 9 membri ai unei familii au murit

Fondatorii unei companii de sănătate și wellness din SUA, frații Jim și Kirk Hansen, au luat avionul Pilatus PC-12 iar la bordul lui au urcat persoanele cele mai apropiate din familie, Jim Hansen, în vârstă de 81 de ani, și fiii celor doi frați, Jim Hansen Jr și Jake Houston, în vârstă de 7 ani. Conform CNN, la bordul aeronavei au mai fost fii lui Kirk Hansens, Stockton și Logan, precum și ginerii acestuia, Kyle Naylor și Tyson Dennert.

Avionul în care membrii familiei Hansen se aflau s-a prăbușit la scurt timp după ce acesta a decolat. Conform prognozei meteo din zonă, în timpul producerii accidentului era în vigoare o atenționare meteo de furtuni de iarnă.

Din fericire, au existat și supraviețuitori, mai mulți fii ai lui Jim și Kirk Hansen și unul dintre ginerii lui Jim Hanse Jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×