A născut Simona Gherghe! Vedeta Antena 1 a oferit primele declarații

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 10:16
A născut Simona Gherghe! Vedeta Antena 1 a oferit primele declarații GALERIE FOTO
A născut Simona Gherghe!

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, Simona Gherghe, a născut! Vedeta Antena 1 a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este cum nu se poate mai fericită. Frumoasa moderatoare și-a ținut prunctul în brațe în cursul serii trecute, iar acum se poate considera, desigur, cel mai fericit dintre pământeni, căci are doi copii superbi și un soț care o iubește nespus.

Simona Gherghe, vedeta Antena 1, a născut un băiețel perfect sănătos

Deși este încă într-o stare pe care nu o poate descrie, dată fiind intensitatea momentului, gazda emisiunii ”Acces Direct” a făcut primele declarații despre bebelușul care tocmai a venit pe lume. „Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!”, a povestit mândră Simona Gherghe, pentru spynews.ro Prezentatoarea de televiziune mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia, iar acum familia Simonei este cum nu se poate mai bucuroasă pentru a-l primi acasă și pe noul venit, care a dorit să se nască în cursul serii trecute.

Înainte de a ajunge pe lume, Simona declarat că are mari emoții: „E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi, pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat în momentul în care o să apară și bebe doi.

A născut Simona Gherghe! Vedeta Antena 1 a oferit primele declarații
Vedeta Antena 1 a oferit primele declarații

Vlad Ioan, noul membru al familiei, a primit primul 10 din viața lui

Sarcina a fost mult mai ușoară decât prima. La Ana am avut tot felul de probleme, eram îngrijorată, am citit o mulțime de cărți, articole, acum am fost total relaxată. Mă bucur că o să vină la termen, că Ana s-a cam grăbit. La o săptămână-două după Iepuraș îl așteptăm”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×