A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu a făcut anunțul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 11:50
A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu a făcut anunțul GALERIE FOTO
A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu!

Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu a murit! Cel care a făcut tragicul anunț este Ionuț Dolănescu, pe pagina sa de socializare. Îndrăgita artistă, cea supranumită ciocârlia cântecului popular românesc, a avut trei copii din trei relații. De notorietate a fost numai una dintre ele, cea cu Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, pe Ionuț. Interpreta mai are două fete, Leontina și Camelia, cu alți doi parteneri de viață cu care și-a petrecut clipele înainte de Ion Dolănescu.

A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu

Pe Leontina a avut-o cu primul ei soț, care a murit în anul 1994. Camelia este rodul iubirii dintre aceasta și Florea Burnea, fost ”fluieraș” al Ansamblului Ciocârlia. Mariajul celor doi a durat 6 ani. Vremea a trecut, iar după ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit pe scenă, la o nuntă, Maria Ciobanu avea să se căsătorească cu soțul acesteia, pe nume Mircea Câmpeanu. Alături de acesta este și astăzi.

A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu a făcut anunțul
Ionuț Dolănescu a dat vestea tristă

Cei doi au cetățenie americană și pleacă în fiecare an în America, timp de 6 luni, pentru a se relaxa și a-și petrece timpul cu fiica ei, Camelia, dar și în Florida, la celălalt fiu, Ionuț. Vă reamintim că în urmă cu doi ani, Florea Burnea a speriat toți membrii familei, trecând printr-un preinfarct. În acel moment, artista a traversat orașul prin ploaie torențială pentru a-l vizita la spital și pentru a se asigura că este totul în regulă.

A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu a făcut anunțul
Îndrăgita artistă, cea supranumită ciocârlia cântecului popular românesc, a avut trei copii din trei relații

„Am vrut să mă asigur că e bine. Eu sunt un om cu suflet, un om de omenie, de aceea m-am dus la spital. Am vorbit și cu fata, care este îngrijorată, e firesc, e tatăl ei”, a declarat solista pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×