A câștigat 175 milioane de euro la loterie! E cel mai mare pot din istoria jocului. Ce combinație de numere a folosit

Silviu Ghering   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 10:37
A câștigat 175 milioane de euro la loterie! E cel mai mare pot din istoria jocului. Ce combinație de numere a folosit GALERIE FOTO
jackpot bilet

Un irlandez a fost norocosul câștigător câștigând jackpotul EuroMilions de 175 de milioane de euro. Biletul câștigător a conținut următoarele numere: 1, 8, 18, 19, 39. Lucky Stars au fost 7 și 9.  Premiul este cel mai mare jackpot pretins vreodată de un titular de bilete irlandez.

Loteria Natională CEO Dermot Griffin a declarat: „Aceasta este o victorie incredibilă pentru un jucător irlandez EuroMillions și o victorie record pentru Loteria Naționala. Suntem încântați. Îi sfătuim pe jucătorii noștri să verifice biletele, iar dacă aceștia sunt cei care câștigă, semnează biletul, păstrați-l  în siguranță și contactați National Loteria și vă vom îndruma în procesul de revendicare. Magazinul care a vândut biletul câștigător nu va fi dezvăluit pentru câteva zile. Cu o astfel de victorie  avem proceduri de parcurs, dar vă vom dezvălui locația câștigătoare cât mai curând posibil”.

Dolores McNamara de la Limerick,  cel mai mare câștigător al premiului EuroMillions

Dolores McNamara de la Limerick a fost primul și până acum cel mai mare câștigător al premiului EuroMillions, cu peste 115 milioane de euro în 2005. La începutul lui 2019, cuplul irlandez de Nord Frances și Patrick Connolly, de la Co Down, au câștigat un jackpot de 130 de milioane de euro. În 2018, un așa-zis sindicat”, de fapt un grup de 32 de perdoane, colegi de serviciu la un magazin IT de hardware din Thurles, Tipperary, Irlanda, a câștigat un jackpot de 17 milioane de euro. Alți câștigători irlandezi notabili au luat un jackpot de 93 de milioane de euro vândut la Beaumont, Dublin, în iunie 2013. Un „sindicat” de lucru din Dublin a revendicat un jackpot de 88,5 milioane de euro după ce a cumpărat biletul la stația de service Applegreen de pe M1, la nord de Lusk, în ianuarie 2017. Magazinul Centra din satul Ballybrack a vândut biletul câștigător pentru un jackpot de 86,7 milioane de euro în septembrie 2014.

„Sindicatele”, abonate la obținerea marelui jackpot

De asemenea în 2017 un „sindicat” din vestul Irlandei a câștigat un jackpot de 29 de milioane de euro. Biletul a fost vândut în magazinul Garryduff XL pe Pound Road, Castlebar, Mayo.  Tot în 2017 în luna decembrie un alt  mic sindicat de familie din Dublin a câștigat 38,9 milioane de euro pe un bilet achiziționat în The Village Shop din Malahide Shopping Center. Vara lui 2018 a fost cu noroc și pentru magazinul Stakelums din Thurles, Tipperary, Irlanda, cu un jackpot de 17 milioane de euro câștigat cu un bilet pe care l-au cumpărat la Eason’s Store din Thurles Shopping Center din Tipperary, Irlanda.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×