A murit la 32 de ani după o injecție cu botox. Totul s-a întâmplat la o clinică de înfrumusețare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 14:46
A murit la 32 de ani după o injecție cu botox. Totul s-a întâmplat la o clinică de înfrumusețare GALERIE FOTO
O tânără de 32 de ani a murit după ce și-a injectat botox!

Caz incredibil! Lau Li Ting, o tânără în vârstă de 32 de ani, s-a stins după ce și-a injectat botox. Tatăl acesteia a confirmat cauza decesului ca fiind insuficiență cardiacă. Cu toate acestea, modul în care injecția a adus la trecerea fetei în neființă este încă necunoscut. Totul s-a petrecut după ce pe data de 13 martie a anului curent Lau a vizitat o clinică de înfrumusețare pentru a-și retușa un mic defect estetic.

Tânăr de 32 de ani a murit după ce și-a injectat botox!

Potrivit raportului oficial, tânăra Lau Li Ting, în vârstă de doar 32 de ani, a decedat după ce și-a injectat botox. Aceasta a vizitat o clinică de înfrumusețare din Marina Bay, în dimineașa zilei de 13 martie. Tânăra a dorit să-și facă un tratament cu botox. Medicul care a administrat injecția a spus că Lau a început să se trezează după injectare, dar, ulterior, a devenit inconștientă în instituția în cauză.

Doctorul a susținut faptul că inima lui Lau ar fi încetat deja să mai bată chiar înainte de a fi trimisă la Spitalul General din Singapore (SGH). Medicamentul folosit pentru injecția cu botox pe care o voia Lau nu a fost deocamdată identificat. Lianhe Wanbao a raportat că nu a fost prima dată când a intrat într-o clinică pentru un astfel de tratament.

Tânără de 32 de ani a murit după ce i s-a injectat botox
Tânără de 32 de ani a murit după ce i s-a injectat botox

Supradoză de botox

O femeie din Chima a murit după o supradoză de botox. Din păcate, pacienta din Hong Kong venise la o clinică din China pentru a putea să scape de câteva riduri de pe față, dar medicii i-au greșit dozajul substanței. O doză prea mare de toxină botulinică, așa cum mai este cunoscut botoxul, poate provoza paralizie musculară progresivă, dificultăți respiratorii și, în cele din urmă, decesul. Din nefericire, acesta reprezintă doar al 3-lea caz de deces cu aceeași cauză în China.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×