Andreea Bălan a născut! Cum se va numi cea de-a doua fetiță și ce semnificație are prenumele ales

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 18:15
Andreea Bălan a născut! Cum se va numi cea de-a doua fetiță și ce semnificație are prenumele ales GALERIE FOTO
Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Ce se întâmplă astăzi cu bebelușul

Andreea Bălan a născut astăzi, 4 martie, la Spitalul Sanador! Artista și-a ținut pentru prima oară cea de-a doua fetiță în brațe. Cântăreața le-a arătat fanilor primele fotografii de dinainte să intre în intervenție. Blondina a ales și pentru a doua sarcină operația de cezariană pentru că, spune aceasta, i-a fost extrem de ușor să-și revină.  De curând, în cadrul unui video de pe canalul său de youtube, a dezvăluit pentru prima oară numele pe care îl va purta micuța.

Andreea Bălan a născut!

Cântăreața a născut astăzi, luni, 4 martie, cel de-al doilea copil al cuplului. George Burcea este extrem de emoționat pentru că astăzi se poate numi mândrul tată a două fete. Cei doi au ales de comun acord ca numele prințesei să fie Clara Maria. „Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva oreBebe Clara va veni pe lume ??Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!!!”,  a fost primul mesaj al Andreei Bălan din spital. Se pare că artista a ales numele de Clara, iar soțul ei, numele de Maria, pe care îl poartă și bunica sa.

Andreea Bălan și fiica sa, Maya
Andreea Bălan și fiica sa, Maya

Clara semnifică un nume cu personalitate care posedă o liniște și angoasă uneori. În egală măsură, aduce calități precum: dinamitate, entuziasm și neînțelegere. Mai pe scurt, este un cumul de de toate, care trece dintr-o extremă la alta. Clara are gustul puternic și o ordine aparte, aceasta are capabilitatea de a-și asuma toate responsabilitățile care-i ies în cale.

Andreea Bălan, despre a doua sarcină

„Acum la a doua sarcină mă simt mult mai bine.. de fapt mă simt foarte bine. N-am avut niciun simptom de greață, nici de nesomn. Nici de rău, nici de nimic. Nici măcar de foame. Mi-a fost foarte greu să țin ascunsă sarcina până în cele cinci luni împlinite și la filmări, și la concerte, și la interviuri. Tot timpul am purtat hanorace mai lărguțe. Unii dintre moderatori sau prieteni din showbiz au venit și m-au întrebat: „Hm, încă un bebeluș?”, Eu: „Nu, nu, am mâncat cozonaci. Mi-a făcut soțul cozonaci. Sunt balonată”. Și până la urmă i-am păcălit pe toți”, a mărturisit vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×