Michaela Prosan, cea mai ”păcătoasă” actriță din ”Fructul Oprit”. Cele mai fierbinți imagini cu ea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 14:27
Michaela Prosan, cea mai ”păcătoasă” actriță din ”Fructul Oprit”. Cele mai fierbinți imagini cu ea GALERIE FOTO
Michaela Prosan, imagini din ipostaze extrem de fierbinți!

Michaela Prosan din serialul Fructul Oprit a apărut în câteva ipostaze extrem de fierbinți alături de Petru Păun, interpretul lui Alex din serie. Fanii au fost plăcut surprinși să vadă cele două personaje din nou atât de apropiate.  Michaela Prosan a surprins încă de la primul episod cu frumusețea și cu interpretarea sa. Actrița încă primește mesaje de la fani despre o viitoare relație cu Petru.

„Noi suntem colegi și ne înțelegem bine în afara serialului. Am lucrat împreună și lumea, desigur, văzând serialul și imaginându-și lucruri, au vorbit despre asta. Am rezolvat și acest mister. Ne înțelegem bine, petreceam timp împreună, vorbeam despre relația noastră de pe platou”, a clarificat Michaela Prosan atunci când a fost întrebată despre ce fel de relație are cu Petru Păun.

Michaela Prosan, imagini din ipostaze fierbinți alături de Petru Păun, în Fructul Oprit

Michaela Prosan, cea care o joacă pe Sonia, a apărut în câteva ipostaze extrem de intime alături de Alex, cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în Fructul Oprit. Cele mai iubite personaje își trăiesc din nou iubirea, după lupte grele și piedici nenumărate din partea familiei și nu numai. Michaela Prosan a apărut ca prin minune în domeniul teatrului, după ani de zile în care și-a dorit să devină arhitect. “Desenez și pictez de la șapte ani. Am absolvit Liceul de Arte Ionel Perlea, din Slobozia, specializarea Arhitectură, Arte Ambientale și Design. Au fost 12 ani de pictură, desen, modelaj și în cele din urmă arhitectură”, a mărturisti aceasta.
Personajele Sonia și Alex, scene fierbinți în serialul Frunctul Oprit
Personajele Sonia și Alex, scene fierbinți în serialul Frunctul Oprit
“Eram sigură că o să merg cu studiile în aceeași direcție, aveam în plan designul de interior, până în ziua în care m-am înscris la un workshop de actorie care se ținea la Teatrul Arca. Atunci s-a produs declicul. Mi-am zis: <>. Deși, mi-a fost frică și aveam emoții mari pentru că mă îndreptam către o zonă care nu-mi era familiară, m-am bazat pe intuiția, respectiv ambiția mea și, după ce am terminat liceul, am fost admisă la UNATC, la clasa domnului Florin Zamfirescu”, a mai povestit sursa citată.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×