Hannelore, prima apariție după divorț! Ce spune despre ce s-a întâmplat la Insula Iubirii

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 08:50
Hannelore, prima apariție după divorț! Ce spune despre ce s-a întâmplat la Insula Iubirii GALERIE FOTO
Hannelore, de la Insula Iubirii, a vorbit deschis despre relatia cu ispita Andi

Hannelore de la Insula Iubirii a avut prima apariție după divorț! S-a îndrăgostit de ispita Andi și a deciz să se despartă de soțule ei. Blonda a povestit ce s-a întâmplat exact pe Insula Iubirii și ce i-a oferit Andi, de a făcut=o să renunțe la bărbatul cu care avea o relație de șapte ani și jumătate!

”Pe insulă am trăit emoții pe care nu le-am mai cunoscut. Nu a fost nimic montat. Nu am știut c e înseamnă emoțiile pe care le simțeam. Nu am știut să le interpretez. Am întâlnit o persoană care mi-a oferit ceea ce aveam nevoie. Eu aveam nevoie de atenție. Este inevitabil să nu te atașezi de oamenii de acolo. În primul rând, Andi a fost un prieten și după aceea mi-a făcut toate poftele. Căutam probabil o persoană care să mă asculte.

Hannelore de la Insula Iubirii avea nevoie de atenție

Dacă nu ar fi fost Andi, ar fi fost alt bărbat, în viața de zi cu zi. Toate cuplurile care ajung acolo au probleme mai mici sau mai mari. Am fost testați psihologic, iar dacă există o mică fisură într-o relație, oamenii de acolo știu exact ceea ce vrei. Andi mi-a oferit ceea ce am avut nevoie atunci. M-am întors la bărbatul cu care m-am dus la Insula Iubirii, dar ne-am despărțit după reproșuri. Au fost probleme și înainte de Insula Iubirii. Andi era primul bărbat care mi-a oferit mie atenție, în afară de Bogdan. Relația mea cu Bogdan a durat șapte ani și jumătate, iar căsătoria a durat doar șase luni. Nu regret nimic din cele întâmplate”, a declarat Hannelore pentru Antena Stars.

Insula Iubirii
Hannelore de la Insula Iubirii a divortat de sotul ei, dupa o idila cu ispita Andi

De cealaltă parte, Bogdan, fostul partener de viață al frumoasei blonde a recunoscut că a vrut să ducă mai departe mariajul, însă amintirile cu Hannelore și ispita Andi i-au rămas întipărite în minte. ”Când esti într-0 relație de mult timp, parcă nu vrei să recunoști unele lucruri. Am zis să punem cap la cap anumite lucruri. Am zis să ne mai dăm o șansă, dar lucrurile îți rămân întipărite. Când am văzut emisiunea, eram deja divorțat. Am fost căsătoriți vreo 6 luni. Amândoi am fost de acord să divorțăm. Au venit reproșuri din ambele părți”, a declarat Bogdan, fostul soț al Hannelore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×