Biserica Sf. Ciprian din Bucureşti, prădată de hoţi. VIDEO cu momentul în care bărbatul ia cutia milei

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 17:23
Biserica Sf. Ciprian din Bucureşti, prădată de hoţi. VIDEO cu momentul în care bărbatul ia cutia milei GALERIE FOTO
Un bărbat a furat cutia milei din biserica Sf. Ciprian din București

Biserica Sf. Ciprian din București a fost prădată de hoți. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a furat cutia milei, a ascuns-o sub haină și a ieșit cu ea din lăcașul de cult. Bărbatul de 43 de ani a fost reținut de polițiștii bucureșteni, care i-au deschis dosar penal.

„Ancheta a fost declanșată de o plângere penală în care reprezentantul unui lăcaș de cult reclama că în data de 01 ianuarie a.c. persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei biserici, de unde au sustras o cutie destinată colectării banilor, în care era depozitată o sumă de bani. Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție au demarat investigațiile , iar la data de 03 februarie a.c. a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani , bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

Un bărbat a furat cutia milei din biserica Sf. Ciprian din București

Bărbatul care a furat cutia milei din biserica Sf. Ciprian din București a fost surprins de camerele de supraveghere montate în lăcașul de cult. El a fost identificat de polițiști și condus la secție pentru audieri. Oamenii legii au stabilit că acesta a profitat de faptul că nimeni nu se afla în preajmă în momentul în care a intrat în biserică, a pătruns în interior și a furat cutia milei, în care se aflau 400 de lei.

Biserica Sf. Ciprian din București
Biserica Sf. Ciprian din București

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar”, mai precizează Poliția Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×