Cine este Gabriela Rîpan, fata ucisă de iubit, din Cluj! Avea doar 20 de ani

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 17:30
Cine este Gabriela Rîpan, fata ucisă de iubit, din Cluj! Avea doar 20 de ani GALERIE FOTO
Gabriela Rîpan, fata ucisă de iubit într-un accident de mașină, lucra ca make-up artist

Fata din Cluj care a fost ucisă de iubitul ei drogat într-un teribil accident de mașină se numea Gabriela Rîpan și avea 20 de ani. Tânăra era stundentă la Universitatea Babeş-Bolyai, specializarea Management, iar din 2017 lucra ca make-up artist, fiind foarte apreciată în rândul clientelor ei.

Gabriela Rîpan se afla duminică noaptea în autoturismul ei marca Mercedes, pe care îl conducea iubitul ei în vârstă de 19 ani, din localitatea Florești. Pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, tânărul a intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a izbit cu putere de un stâlp metalic aflat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt pur și simplu în două. Tânăra a murit pe loc, iar băiatul a ajuns cu răni grave la spital. Polițiștii au anunțat că acesta se afla sub influența drogurilor în momentul în care s-a produs accidentul.

Gabriela Rîpan lucra ca make-up artist
Gabriela Rîpan lucra ca make-up artist

Gabriela Rîpan, fata ucisă de iubit într-un accident de mașină, lucra ca make-up artist

Tânăra de 20 de ani, care a fost ucisă de iubitul ei drogat în teribilul accident de mașină, lucra ca make-up artist. Fata a primit pe pagina personală de Facebook mai multe de mesaje de la clientele sale, care erau foarte mulțumite de munca Gabrielei. „Super, recomand cu drag, lucrează finuț, elegant, exact cum e și ea”, a scris o clientă.

„Mânuțe magice ! Foarte atentă şi delicată având în vedere că am cerut să fiu machiată având jumătate de față inflamată după o rezecție apicală! Să ai mereu încredere în tine fiindcă ai talent si îndemânare!”, este mesajul postat de o altă clientă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×