O nouă bancă apare în România: prima sucursală a fost deja instaurată

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 15:53
O nouă bancă apare în România: prima sucursală a fost deja instaurată
Banca a fost cumpărată de Fondul American de Investiții JR Flowers&CO în luna iunie a anului 2018

O nouă bancă a apărut în România, iar prima sucursală a fost inaugurată ieri, 27 noiembrie, în București. Având sediul în Capitală, oferă o serie largă de produse și servicii adresate clienților locali, dar și celor internaționali. Aceștia au chiar și activități de retail, IMM și corporate banking. Așadar, Piraeus Bank România, după preluarea de către fondul american de investiții J.C Flowers, a devenit oficial First Bank. Marți, banca a inaugurat prima sucursală sub noua identitate, urmând ca până la sfârșitul anului atât toate cele 40 de sucursale, cât și unitatea bancară din Alba Iulia, vor purta identitatea de brand a noii bănci.

Iar, la începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde și la nivelul celorlalte 60 de sucursale din țară. Într-un comunicat al băncii, aceștia afirmau că de acum se despart de vechiul brand, urmând ca procesul complet să se finalizeze în următoarele luni. ”De astăzi ne poţi spune First Bank; suntem pregătiţi să ne despărţim de vechiul nostru brand. În curând, ne vei vedea în culori diferite. Numărătoarea inversă a început. (…) Procesul de rebranding a început gradual şi va deveni vizibil în următoarele luni”, se arată într-un document al băncii.

În România apare o nouă bancă! Prima sucursală a fost instaurată ieri, 27 noiembrie

o noua banca in romania, instaurarea primei sucursale a avut deja loc
Așadar, Piraeus Bank România, după preluarea de către fondul american de investiții J.C Flowers, a devenit oficial First Bank. Marți

Culorile noului logo are culorile: albastru, roșu și alb. În schimb, vechiul logo cuprindea doar albastru și galben, semănând cu cel al băncii mamă din Grecia. Totodată, banca a fost cumpărată de Fondul American de Investiții JR Flowers&CO în luna iunie a anului 2018. De altfel, este și prima investiție a fondului american JR Flowers&CO de pe piața din România și n Europa Centrală și de Est.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×