Un cunoscut post de televiziune din România îşi schimbă denumirea. Ce vei putea urmări nou din 21 martie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/03/2016, 00:02
Un cunoscut post de televiziune din România îşi schimbă denumirea. Ce vei putea urmări nou din 21 martie

HBO Romania anunţă că, începând cu data 21.03.2016, vei putea urmări mai multe canale: în locul canalului HBO Comedy inclus în pachetul suplimentar de care beneficiezi, vei putea urmări canalele HBO2 şi HBO3.

HBO continuă să aducă seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente din lumea cinematografică, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite, scrie paginademedia.ro.

HBO 2 va fi disponibil, din martie, şi în România. Postul se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii, la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, postul va difuza filme dedicate copiilor, în timp ce seara este dedicată părinţilor.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy devine HBO 3, post ce va difuza producţii noi, dar şi de colecţie. Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×