Bianca Drăgușanu, relație amoroasă cu Alex Bodi?! ”Te vreau pentru totdeauna!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
11/10/2018, 12:32
Bianca Drăgușanu, relație amoroasă cu Alex Bodi?! ”Te vreau pentru totdeauna! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, o nouă relație amoroasă cu Alex Bodi?! Informațiile din presă dezvăluie o altă prezență masculină din viața blondinei

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai excentrice persoane din lumea mondenă, o nouă relație amoroasă cu Alex Bodi?! De curând, posibila jumătate a vedetei a ”strigat în gura mare”, afășând în spațiul public: ”Te vreau pentru totdeauna”. Potrivit informațiilor din presă, cei doi petrec foarte mult timp împreună; timp în care încearcă să construiască lucruri, să se descopere și să-și unească pe cât posibil sufletele. În momentul de față, niciunul dintre ei nu a afirmat că ar forma un cuplu, însă Alex Bodi s-au putea spune că s-a dat de gol printr-un mesaj pentru vedetă. Noua prezență masculină din viața Biancăi a postat pe o rețea de socializare o imagine cu un mesaj romantic, probabil adresat blondinei și anume: ”Te vreau lângă mine din septembrie pentru totdeauna”. Comentariile admiratorilor vedetei nu au contenit să apară, declarând că rândul scris de Bodi este unul plin de dragoste, potrivit pentru o declarație de iubire.

Iar, cu toate că nicio parte din această ecuație nu a răspuns zvonurilor, o sursă din anturajul Biancăi Drăgușanu a dezvăluit detalii despre cei doi. Ea susține că aceștia se întâlnesc din luna august. ”Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a spus sursa apropiată Biancăi.

Bianca Drăgușanu, nouă relatie cu alex bodi
Alex Bodi, posibilul partener al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, nouă relație de dragoste cu Alex Bodi?! ”Bianca nu vrea să-și asume o relație acum”

Bianca Drăgușanu, nouă relatie cu alex bodi
Bianca Drăgușanu. considerată una dintre cele mai frumoase blonde din show-biz

De asemenea, duna dintre prietenele vedetei a declarat motivul pentru care blondina nu ar vrea momentan să-și asume relația cu Bodi. ”Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine.

 Se vede cu Bodi Alex, bărbatul o curtează, îi aduce flori constant și se poartă cu ea cum ar trebui să se poarte orice bărbat, cu o femeie care merită. Atunci când a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alți bărbați. În momentul în care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certată cu Tate, se aflau într-o pauză”, a spus o sursă din cercul Biancăi Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×