Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 13:12
Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte GALERIE FOTO
Elena Băsescu s-a lăsat fotografiată în costum de baie, deși a trecut prin 3 nașteri

Elen Băsescu a postat o imagine în care apare în costum de baie, chiar dacă a trecut prin 3 nașteri. La două luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară, EBA s-a pozat la piscină, alături de iubitul ei, Cătălin Tomată. Imaginea a stârnit imediat reacții pe conturile de socializare.

Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, cel care e cunoscut în showbiz-ul de la noi drept ”Syda”, cu care are doi copii. Ambii foști parteneri și-au refăcut între timp viețile, deși au păstrat o relație relativ ok, pentru micuții lor. Acum, Elena este într-o nouă legătură amoroasă cu un bărbat cu care a făcut deja un copil. Iată că, deși a trecut prin 3 sarcini, EBA nu renunță să le arate fanilor ei poze de la piscină.

Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri

Deși a trecut prin 3 nașteri, Elena Băsesu nu a ezitat să se pozeze la piscină. Fiica lui Traian Băsescu s-a lăsat fotografiată în apă, alături de partenerul ei, Cătălin Tomată. Cei doi par că se joacă, ținându-se de un colac. Este printre primele imagini în care cei doi apar împreună. Iată că Elena Băsescu, la doar două luni după ce a devenit mămică, s-a recreat alături de tatăl celui de-al treilea copil, la plajă. Elena Băsescu arată foarte bine în costum de baie, chiar dacă a bifat deja 3 nașteri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×