Cât de mult s-a schimbat iubita lui Cristian Boureanu, la 23 de ani! Imagini realizate acum câteva zile

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
10/09/2018, 21:52
Cât de mult s-a schimbat iubita lui Cristian Boureanu, la 23 de ani! Imagini realizate acum câteva zile GALERIE FOTO

După ce a divorțat de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu s-a orientat tot spre o blondă. Aproape de aceeași vârstă cu fiica lui, Laura Dincă s-a remarcat încă de la început la brațul fostului politician. Chiar dacă mulți nu le dădeau prea multe șanse din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei, iată că Laura și Cristian au o relație mai mult decât trainică.

Dacă tot are interdicție de a părăsi țara, însă vrea să iasă la plajă cu iubita, Cristian Boureanu a găsit cea mai bună soluție: plajele din România. Așa se face că, zilele trecute, cei doi au putut fi văzuți pe o plajă privată din Mamaia, iar asta nu a putut decât să atragă foarte multe priviri. Laura, la vârsta ei fragedă, are un trup de invidiat, iar când îl mai și etalează în costum de baie… e o adevărată splendoare, nu te mai saturi să privești.

Cât de mult s-a schimbat iubita lui Cristian Boureanu, la 23 de ani

Cu toate acestea, nu putem să nu remarcăm că iubita lui Cristian Boureanu s-a schimbat enorm. Laura Dincă s-a maturizat și parcă începe să semene din ce în ce mai bine cu fiica fostului politician. Dacă la început tânăra era roșcată, acum nuanța părului se deschide din ce în ce mai mult amintind parcă și de cosițele blonde ale Valentinei Pelinel. Cu cine seamănă sau nu, cert este că Laura este o apariție pe care e greu să nu o observi, iar aceste trăsături îl fac pe Cristian Boureanu să nu o piardă o clipă din ochi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×