Am aflat cum se simte Anca Pandrea! Medicii au aflat de ce a leșinat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/07/2018, 13:23
Am aflat cum se simte Anca Pandrea! Medicii au aflat de ce a leșinat! GALERIE FOTO
Anca Pandrea a vorbit deschis despre visul pe care l-a avut chiar înainte de a fi găsită leșinată în casă, când și-a speriat toți fanii. Visul a întristat-o profund atunci, dar acum spune că l-a înteles și i-a înțeles semnificația.

Am aflat cum se simte Anca Pandrea! Vedeta are probleme cu oxigenul, care nu îi mai ajunge în cantitate suficientă la creier! Acesta se pare că este principalul motiv pentru care a ajuns săptămâna trecută la spital. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Văduva lui Iurie Darie a fost găsită leșinată în casă de câțiva vecini, care i-au văzut câinii neînsoțiți pe stradă și s-au impacientat. Aceștia au găsit-o pe vedetă leșinată în casă, într-o baltă de sânge.

Anca Pandrea se simte bine și urmează să fie externată

Anca Pandrea nu își mai amintește nimic. S-a trezit la spital. ”Mi s-a povestit ca m-au luat cu salvarea și că a fost și poliția. Mi s-a făcut rău. Am fost cusută la cap. Mă simt mai binișor. Nu m-au mutat într-o rezervă, întrucât au preferat să rămân la reanimare, să mă țină sub observație în cazul în care mi s-ar fi făcut din nou rău”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro. Vedeta urmează să fie externată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×