Valentina Pelinel radiază în prima poză cu Cristi Borcea și fiul lor!

Claudiu Ilie   
în Valentina Pelinel
03/07/2018, 12:54
Valentina Pelinel radiază în prima poză cu Cristi Borcea și fiul lor! GALERIE FOTO
În cei 4 ani cât a stat întemniţat pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, firma GPL Gaspeco L&D a avut vânzări de 350 de milioane de euro şi profit de 60 de milioane de euro.

Valentina Pelinel s-a pozat cu Cristi Borcea, imediat după ce acesta a fost eliberat din penitenciarul unde a stat patru ani și trei luni! Ca fotografia de familie să fie completă, apare și Milan, fiul lor în vârstă de trei ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput”, este mesajul pe care fostul fotomodel l-a ataşat fotografiei în care apare alături de Cristian Borcea şi fiul lor.

Citește și Cristi Borcea, nuntă ca în povești cu Valentina Pelinel! Cine a făcut declarația! 

Valentina Pelinel s-a pozat cu Cristi Borcea și fiul lor, Milan

”A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea. Îmi voi îmbrăţişa copiii, îi voi pupa, încerc, după patru ani şi trei luni, pentru că au fost nişte ani foarte, foarte grei. În primul rând, după această perioadă,, trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie. Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Începi să apreciezi mult mai mult oamenii, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele acestea grele şi să apreciezi fiecare zi”, a declarat Cristian Borcea, la ieşirea din penitenciar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×