Meghan Markle a mai fost căsătorită! Ce nu a mers și din cauza cui!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
20/05/2018, 14:51
Meghan Markle a mai fost căsătorită! Ce nu a mers și din cauza cui! GALERIE FOTO
Meghan Markle a mai fost căsătorită

Meghan Markle a îmbrăcat rochia albă de mireasă pentru a doua oară! Americanca face parte de ieri, 19 mai 2018, din familia regală a Marii Britanii, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Acesta este însă cel de-al doilea mariaj al actriței americane. VEZI MAI MULTE IMAGIN I ÎN GALERIA FOTO!

Meghan Markle a avut o relație cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema şi televiziune. Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani. S-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica.

Meghan Markle a mai fost căsătorită cu Trevor Engelson

Fericirea cuplului s-a destrămat însă după doar doi ani, aceștia semnând actele de divorț. Deși motivul oficial invocat de cei doi pentru separare a fost “diferenţe ireconciliabile”, gurile rele spun că ambiţia personală a lui Meghan a cântărit mai mult decât dragostea față de Trevor. Actrița a pus cariera pe primul plan! Meghan obținuse rolul lui Rachel Zane din serialul “Suits” şi a fost nevoită să se mute la Toronto, iar Trevor Engelson a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×