Ghinion înaintea nunții prințului Harry cu Meghan Markle! Ce au pățit rudele miresei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/05/2018, 14:30
Ghinion înaintea nunții prințului Harry cu Meghan Markle! Ce au pățit rudele miresei!
Ghinion înaintea nuntei prințului Harry cu Meghan Markle

Tatăl lui Meghan Markle a fost operat pe cord deschis, chiar înainte ca fiica sa să se căsătorească cu prințul Harry! Presa britanică a ţinut să precizeze că socrul prinţului Harry nu va putea participa la ceremonia nupţială a fiicei sale din cauza intervenţiei medicale la care a fost supus.

Jurnaliştii de la TMZ afirmă că au avut posibilitatea de a discuta cu Tom Markle, în vârstă de 73 de ani, care, după intervenţia chirurgicală, părea „activ şi coerent”. Ei au precizat că operaţia a constat în implantarea a trei stenturi (extensoare vasculare) în vasele coronariene ale pacientului, potrivit Agerpres.

Ghinion înaintea nuntei prințului Harry cu Meghan Markle

 

Mai mult, miercuri, TMZ a anunţat că sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha, a fost nevoită să ajungă la spital din cauza unor leziuni la glezne şi genunchi, suferite în urma unei interacţiuni cu un paparazzo. Iubitul ei, Mark, aflat la volan, a executat o manevră bruscă pentru a evita impactul cu fotograful, iar automobilul pe care îl conducea s-a izbit frontal de o barieră din beton, propulsând-o pe Samantha în parbriz şi provocându-i răni la nivelul unui picior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×