10 ghicitori grele pe care nimeni nu le poate rezolva fără să intre pe Google

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
26/07/2019, 18:56
10 ghicitori grele pe care nimeni nu le poate rezolva fără să intre pe Google
Ghicitori pentru oamenii inteligenți. Sursa foto: pixabay.com

Îți prezentăm 10 ghicitori grele a căror rezolvare mulți o caută pe Google. Sunt ghicitori scurte pentru oameni inteligenți, iar mai jos îți oferim și răspunsurile la aceste creații populare. Întotdeauna ne-au atras aceste formule de creație populară pentru că vrem să știm dacă suntem suficient de capabil să le rezolvăm sau nu. Ești pregătit?

10 ghicitori cu răspunsuri incluse

Ghicitoarea numărul 1: Am o cloșca, găină nu-i: noaptea puii-și strânge, iar ziua-i risipește. Cine-i? (răspuns: Casa). Ghicitoarea numărul 2: Are tălpi, n-are picioare, Fuge iute doar la vale, Iar la deal, urcă agale (răspuns: Sania). Ghicitoarea numărul 3: Patru frați stau într-o casă și de ploaie nu le pasă (răspuns: Nuca). Iată mai jos alte ghicitori la fel de interesante!

ghicitori pentru toți
Tu știi să rezolvi ghicitorile? Sursa foto: yuppy.9am.ro

Ghicitori și probleme de logică

  • 4. Ascuns în cămașă verde
    Miezul de foc nu se vede
    Când mănânci o feliuță
    Parcă sufli-n muzicuță (răspuns: Pepenele verde);
  • 5. Fratele unui economist a murit, dar omul care a murit nu avea niciun frate. Cum e posibil? (răspuns: Era femeie);
  • 6. Ce este ziua cerc și noaptea se face șarpe? (răspuns: Cureaua);
  • 7. O pisică albă se urcă în pom. Cum se dă jos? (Albă);
  • 8. Într-o mașină sunt tatăl și fiul. Aceștia fac un tragic accident rutier. Tatăl moare pe loc, copilul ajunge în stare de urgență pe masa de operație. Chirurgul zice: „Nu-l pot opera, întrucât e fiul meu”. Cine este chirurgul? (mama copilului);
  • 9. Sunt 3 camere în care ești obligat să intri și să alegi în care ai vrea să supravietuiesti: Prima cameră este plină cu criminali înarmați până în gât, a doua cu lei nemâncați de 5 ani și a 3-a cameră cu gaz toxic. În care alegi să intri pentru a rămâne în viață? (răspunsul complet este: În cea de-a doua, căci leii nemâncați de 5 ani sunt morți);
  • 10. Imaginează-te la volanul unui autobuz. Conduci până la stația T, unde se urcă 8 oameni. Mai mergi câteva stații si ajungi la stația de autobuz O, unde coboară 4 oameni. La final, ajungi la stația M, unde toata lumea coboară. Care este numele șoferului de autobuz? (răspunsul este: chiar numele tău).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×