Zodii expuse criminalilor din România!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/11/2018, 16:49
Zodii expuse criminalilor din România!
Iată zodiile expuse criminalilor din România

Iată zodiile care sunt expuse criminalilor din România! Potrivit unui studiu recent, experții Parchetului General al României, cele care generează crimă sunt detașat zonele bogate mai mult decât cele sărace. Fenomenul nu este specific însă doar unei anumite regiuni. Dar, cu toate acestea, în timpul analizei făcute de experți, aceștia au determinat 3-4 județe cu cele mai multe acuzații înregistrate de procurori. Iar, în paralel cu acest studiu, specialiștii au cercetat și cele mai expuse zodii care pot cătea foarte ușor pradă ucigașilor din țară.

Potrivit adevărul.ro, studiul este realizat pe o perioadă de 5 ani de zile, intervalul fiind de 2011-2015. În cadrul acestuia, s-au luat la mână crimele comise la nivelul României. În anul 2011, cele mai multe rechizitorii au fost raportate la Bacău, în număr de 36. Pe locul doi stau Galați și Vaslui, cu 34. În următorii ani, Bacău a rămas pe locul prim, cu 53 de rechizitorii, iar locul doi a fost luat de Iași. În 2013, tot Bacău stă pe primul loc, urmat tot de Iași. În schimb, în anul 2014, cel care a stat pe primul loc atâta vreme a fost înlocuit de Galați, cu un număr de 43 de rechizitorii.

Zodii expuse criminalilor din România!

În fotografie se află o mașină de politie
Câțiva dintre criminalii în serie ai lumii

În cele din urmă, analiștii Parchetului General au realizat și un top al zodiilor ucise. Așadar, în perioada studiului, cele mai multe victime au fost nativi ai zodiei Leu(213). Următorii în clasament sunt nativii zodiei Fecioară, cu un număr de 192 de victime, și, cei din coada clasamentului, care nu cad în plasa atacatorilor sunt Săgetătorii(129). Dan Antonescu a declarat, pentru sursa menționată mai sus, că nu are nicio relevanță zodia. ”Din punct de vedere victimologic, de multe ori ele nu au nicio vină pentru faptul că au ajuns în această postură. Sunt mulţi care s-au nimerit în momentul nepotrivit la locul nepotrivit, nu au nicio legătură cu autorul dar au ajuns în ipostaza aceasta neplăcută. De regulă, autorii acţionează cu intenţie şi poate aici ar fi avut o relevanţă, atât cât poate fi relevant, zodia”, a spus Dan Antonescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×