Zici că-i alt om! Cum arăta LORA în 2008, când făcea parte din trupa Wassabi!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/08/2017, 19:17
Zici că-i alt om! Cum arăta LORA în 2008, când făcea parte din trupa Wassabi! GALERIE FOTO

Lora este, acum, una dintre cele mai de succes, dar şi una dintre cele mai sexy cântăreţe din industria noastră muzicală. Cu totul stăteau însă lucrurile în urmă cu mai bine de un deceniu, la începuturile carierei.

Pe numele ei real Loredana Petrescu, tânăra născută în Vaslui a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul „Star Factory”, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înfiinţat formaţia Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formaţie au lansat mai multe piese în 2007, cu speranţa de a reprezenta România la concursul internaţional de muzică Eurovision. Deşi piesele lor au fost votate de către public, nu au reuşit ceea ce îşi propuseseră.

La începutul lui 2009, Lora a hotărât să părăsească trupa, urmând o carieră solo. O decizie foarte inspirată, dacă ţinem cont de ceea ce avea să urmeze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×