Zi de foc la Instanţa Supremă. Orban, Tăriceanu, Oltean, Oprea şi Dragnea, în faţa judecătorilor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/09/2016, 12:45
Zi de foc la Instanţa Supremă. Orban, Tăriceanu, Oltean, Oprea şi Dragnea, în faţa judecătorilor

Zi de foc la Instanţa Supremă. Şase parlamentari ajung în faţa magistraţilor pentru a da explicaţii în dosarele de urmărire penală deschise pe numele lor.

Ziua începe cu procesul deputatului Ludovic Orban, acuzat că a luat mită pentru campania electorală. Acesta este aşteptat la CSJ în jurul orei 11.00. O oră mai târziu,  în faţa judecătorilor ajunge şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu. Acesta trebuie să dea explicaţii în  dosarul deschis pentru mărturie mincinoasă. Tot la aceeaşi oră este aşteptat la CSJ şi finul lui Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Bogdan Olteanu. În cazul fostului viceguvernator al BNR  se judecă cererea de prelungire a arestului la domiciliu.

După prânz, la 14.00 începe judecata deputatului Constantin Niţă acuzat de trafic de influenţă. De la ora 17.00, senatorul Gabriel Oprea dă explicaţii in primul dosar DIPI, iar două ore mai tarziu vine rândul deputatului Liviu Dragnea, şeful PSD, să se prezinte în faţa magistraţilor în dosarul în care este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu.

SURSA: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×