A picat WhatsApp! Defecţiunea afectează milioane de utilizatori din Europa, inclusiv din România!

Filon Stan   
în Hotnews
03/11/2017, 12:34
A picat WhatsApp! Defecţiunea afectează milioane de utilizatori din Europa, inclusiv din România!

Unul dintre cele mai iubite servicii ale utilizatorilor de Internat a picat în această dimineaţă! Aplicaţia WhatsApp s-a defectat, iar milioane de utilizatori sunt afectaţi la nivel mondial, în special în ţările europene. Şi aplicaţia WhatsApp Web, care se foloseşte de conexiunea telefonului şi poate fi utilizată de pe laptopuri sau desktopuri, este afectată de aceeaşi problemă.

Site-ul downdetector.com publică o hartă cu zonele afectate, din care se vede că există dificultăţi tehnice pentru utilizatorii din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, România, Finlanda, dar şi unele zone din Asia sau America au fost afectate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

WhatsApp nu a oferit detalii despre defecţiune

Utilizatorii nu mai pot trimite mesaje, iar aplicaţia afişază un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, fără succes. Problemele cu Whatsapp au început în jurul orei 8 dimineaţa, iar până acum aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectaţi.

Reprezentanţii companiei nu au emis încă niciun comunicat legat de defecţiunea care a afectat milioane de utilizatori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×