”Waze nu le știe chiar pe toate”! Mesajul Poliției Rutiere care i-a inflamat pe șoferi!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
21/05/2018, 16:13
”Waze nu le știe chiar pe toate”! Mesajul Poliției Rutiere care i-a inflamat pe șoferi!
Waze nu le știe chiar pe toate

Dialog halucinant între un polițist de la rutieră și un șofer tras pe dreapta! Supărat că nu a fost informat de aplicația Waze că omul legii se află acolo, șoferul i-a cerut polițistului ordinul de serviciu din care să reiasă că a fost repartizat în locul unde a fost tras pe dreapta!

Reacția Poliției Rutiere a fost foarte promptă imediat după incident și concluzia a fost una care a stârnit râsete, dar și adevărate dezbateri pe rețelele de socializare: ”Waze nu le știe chiar pe toate!”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Polițiștii îi avertizează pe șoferi: ”Waze nu le știe chiar pe toate”

„Dialog aseară între un șofer și un polițist:
– Dar nu trebuia să fiți aici!
– De ce?
– Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!
– Gabriela fiind cine?
– Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu…dacă nu aveți, nu suflu!
Concluzii:
1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate…
2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!
3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația.
Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”, este prima postare în care Poliţia Română avertizează asupra unor situaţii des întâlnite în trafic.

În urma sutelor de păreri primite, poliţia a revenit cu precizări suplimentare: „Legat de polițiștii români care stau ascunși cu aparatul radar, vă facem cunoștință cu Pierre sau Jacque (nu îi știm exact numele), din cadrul Poliției Municipale Amiens din Franța! Până la urmă, dacă respecți legea nici nu contează unde stă polițistul!”

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×