Vremea joi 29 martie. Temperaturile cresc! Prognoza meteo

Raluca Ogaru   
în Prognoza meteo
29/03/2018, 01:00
Vremea joi 29 martie. Temperaturile cresc! Prognoza meteo

Prognoza meteo anunţă temperaturi de până la 18 grade Celsius în România.Joi, vremea îşi continuă procesul de încălzire în regiunile extracarpatice ale ţării, în timp ce în vest, centru şi nord cerul se va menţine mai mult acoperit. Cu toate acestea, unele precipitaţii slabe sub formă de ploaie vor cădea doar pe spaţii retranse din Crişana, nordul Transilvaniei, Maramureş şi nordul extrem al Moldovei. Vântul va suflă slab în sud-vestul ţării şi slab până la moderat în rest. Maximele termice vor fi în creştere faţă de ziua precedentă în toate regiunile şi vor urcă la prânz până spre 8-13 grade în Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana (cu valori uşor mai ridicate aşteptate în sudul Transilvaniei), 13-18 grade în Oltenia şi Muntenia şi 11-16 grade în Dobrogea şi Moldova. 

 
Prognoza meteo pentru 29 martie în Bucureşti 
Potrivit ANM, în Bucureşti, temperaturile se menţin în creştere. Maxima zilei va fi de 14 grade Celsius, iar minima de 3 grade Celsius. Şansele de precipitaţii sunt extrem de scăzute. Vântul va fi variabil, cerul este parţial înnorat.
 
Cum va fi vremea pe 29 martie la munte
Temperaturile cresc şi la munte, vor fi cu cinci grade mai ridicate faţă de ziua precedentă. Maxima va fi de 13 grade Celsius, iar minima nopţii de 4 grade Celsius. Cerul nu prezintă înnorări, iar vântul este variabil.
 
Primăvara s-a instalat deja, aşadar ne putem bucura de o vreme deosebit de frumoasă până la finalul săptămânii.
Sursa: Antena 1
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×