Vremea se răcoreşte. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile!

Daniel Vlad   
în Hotnews
04/09/2017, 10:03
Vremea se răcoreşte. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile!

În Bucureşti duminică seară a plouat torenţial iar foarte mule străzi au fost inundate. Însă prognoza meteo nu este favorabilă în următoarele trei zile în Capitală. Vântul prinde putere şi va suflă mai tare în zonele montane şi în sud, iar maximele se vor situa între 15 grade în depresiuni şi 27 de grade pe partea sud-estică.În Dobrogea şi Bărăgan mai sunt ceva înnorări şi condiţii de ploaie dimineaţă. Apoi vântul risipeşte norii, iar temperaturile scad faţă de ziua trecută. La amiază se vor inregista cel mult 26…27 de grade.

Dar meteorlogogii dau totuşi asigurări că la sfârşitul acestei săptămâni vremea se va încâlzi iar temperaturile vor deveni normale pentru începutul lunii septembrie. Însă unele probleme sunt doar în următarele trei zile atunci când termometele vor scădea destul de simţitor înm cursul nopţii.

Vremea. Noaptea temperaturile ajung la 10 grade!

Însă mai sus, în Moldova sudică şi nordul Munteniei nu mai sunt semne de ploaie. Ziua va fi însorită, dar mai răcoroasă decât cea de duminică; iar vântul va agită atmosfera.În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina înnorările persistă şi o să plouă din când în când.

Apare şi soarele pentru scurte momente, dar temperaturile scad simţitor. Maximele se opresc pe la 23…24 de grade. La noapte cerul se degajează şi minimele ajung la 10…11 grade.În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme mohorâtă, ploi frecvente şi temperaturi modeste, de 17…18 grade. După lăsarea nopţii ploile se răresc, dar vremea continuă să se răcească şi temperaturile coboară până la 10 grade.Vântul prinde putere şi va suflă mai tare în zonele montane şi în sud, iar maximele se vor situa între 15 grade în depresiuni şi 27 de grade pe partea sud-estică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×