FOTO. Situaţie uluitoare în România. Vrei să îţi iei permisul? Atunci trebuie să plăteşti o taxă…la Biserică!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
03/09/2017, 08:46
FOTO. Situaţie uluitoare în România. Vrei să îţi iei permisul? Atunci trebuie să plăteşti o taxă…la Biserică! GALERIE FOTO

Situaţie uluitoare în România, mai exact în Târgovişte, Persoanele care îşi doresc să dea examenul pentru a obţine permisul de conducere sunt mevoiţi să plătească o taxă la Biserică. Recorder.ro anunţă că sala de examen în care are loc proba teoretică pentru obţinerea permisului auto trebuie să achite o taxă, iar în schimb primesc o chitanţă din partea Seminarului, care aparţine de Arhiepiscopia Târgovişte.

Vrei permisul auto Trebuie sa platesti o taxa de 10 lei Bisericii (1)

Persoanele care dau proba teoretică plătesc această taxă, deşi Prefectura susţine, însă, că deja plăteşte chirie pentru salp şi nu cere taxă suplimentară. În acelaşi timp, reprezentanţii Seminarului susţin că încasează taxa de 10 lei, dar că banii nu rămân la ei, ci îi virează mai departe, dar nu au specificat unde.

Din taxele respective, Arhiepiscopia ar încasa lunar aproximativ 20.000 de lei. Examenul se desfăşoară două zile pe săptămână şi durează două ore. Există 10 calculatoare, iar evaluarea unei persoane nu durează mai mult de 15 minute, de unde rezultă că Arhiepiscopia încasează 400 de lei pe oră, deci 2.400 de lei pe zi.

Sursă: cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×