Vorel Lis se recuperează la evenimente mondene, după ce a scăpat de moarte!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 11:54
Vorel Lis se recuperează la evenimente mondene, după ce a scăpat de moarte! GALERIE FOTO
Viorel Lis a ieșit pentru prima dată la un eveniment monden, după ce a scîpat de moarte

Vorel Lis a scăpat de moarte și a revenit la ce știe el mai bine! A fost la un eveniment monden, împreună cu soția sa, Oana. Fostul primar a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un accident vascular cerebral și a ieșit din spital cu mai multe boli decât știa.

“Viorel s-a externat de vreo două zile și acum este acasă. Este bine, vorbește, mă bucur că nu a paralizat! Când a ajuns în spital medicii au decis că trebuie să îi facă toate analizele, așa că a ieșit de acolo, în urma investigațiilor, cu mai multe boli de câte știa. Acum trebuie să mănânce mâncare gătită, are interdicție la zahăr (n.r. are și diabet). Este mai dificil, dar mergem înainte!”, spunea, pentru Click!, Oana Lis.

Viorel Lis, la un eveniment monden, după ce a scăpat de moarte

De curând, cei doi au și ieșit din casă, la un eveniment monden, așa cum făceau și înainte ca Viorel Lis să facă accidental cerebral, însă fostul edil era vizibil mult slăbit, dar cu inconfundabilul lui zâmbet șugubăț pe figură, accesorizat cu o barbă albă. Fostul primar s-a uitat lung la specialitățile puse pe masă de organizatori, fiind la regim alimentar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×