De unde poţi cumpăra un autoturism Volkswagen nou nouţ cu reducere de 10 mii de euro!

Filon Stan   
în Hotnews
18/10/2017, 17:11
De unde poţi cumpăra un autoturism Volkswagen nou nouţ cu reducere de 10 mii de euro!

Prime consistente pentru achiziţionarea unui Volkswagen nou! Măsura oferită de gigantul german este valabilă acum şi în Franţa, după aplicarea ei în Germania şi Marea Britanie.

Importatorul mărcii Volkswagen în Franţa a anunţat că va oferi prime de până la 10 mii de euro pentru posesorii de maşini vechi care ăşi vor achiziţiona o maşină Volkswagen nouă! Oferta este valabilă şi pentru Germania şi Marea Britanie!

Volkswagen încearcă să îmbunătăţească imaginea companiei după Dieselgate

Măsura costisitoare are menirea de a îmbunătăţi imaginea grupului german după scandalul Dieselgate. Primele oferite de gigantul german se oferă în funcţie de modelul nou achiziţionat. Astfel, dacă pentru un Up! nou pot fi acordaţi 2.000 de euro, iar pentru un Polo 3.000 de euro, pentru un Passat GTE prima se ridică la 8.285 de euro.

Condiţia principală pentru a putea intra în program este predarea unui vehicul cu motor diesel cu norma de poluare Euro 1 – Euro 4 produs înainte de 2011, iar prima se aplică atât pentru achiziţionarea unui model nou cu bani „cash”, cât şi pentru contracte de leasing. Cea mai mare sumă acordată de Volkswagen, 10.000 de euro, este aferentă achiziţionării unui model Multivan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×