Cum arată acum Vladimir Drăghia! Transformarea este şocantă şi pentru prieteni! Ce s-a ales de celebrul donjuan! Galerie foto!

în Reality show
07/01/2018, 22:47
Cum arată acum Vladimir Drăghia! Transformarea este şocantă şi pentru prieteni!  Ce s-a ales de celebrul donjuan! Galerie foto! GALERIE FOTO

Atras mereu de acţiune şi de sport, Vladimir Drăghia şi-a făcut repede un nume în lumea mondenă a Bucureştiului. Actorul cu trup tras prin inel a fost cuplat de presă cu numerose vedete TV, dar el a preferat să menţină o anumită discreţie. Atitudinea de donjuan elegant i-a adus nu doar aprecierea femeilor, ci şi numeroase contracte.

A jucat în Narcisa Sălbatică, a fost „Burlacul”, de unde a plecat cu scandal, a fost apoi „celebru” în junglă… Dar rolul vieţii avea să îl găsească anul trecut, când iubita lui, Alice, a născut-o pe micuţa Zora. De atunci, aerul de Casanova al lui Vladimir a dispărut, atitudinea de donjuan a rămas în trecut, iar la suprafaţă a ieşit caracterul de tată.

Atât de şocantă a fost schimbarea şi pentru cei din jur, încât i-au şi transmis asta actorului: „Mi se spune des în ultimul timp că m-am transformat, că sunt schimbat. Eu nu simt schimbarea asta. De multe ori mi se spune că este în bine, ceea ce mă bucură”, declara Drăghia.

Cum a ajuns să arate acum Vladimir Drăghia? VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×