Viorica din Clejani, look nou! Câți bani costă peruca pe care o poartă artista!

Viorica de la Clejani pune foarte mare preț pe imaginea ei. Cântăreața nu încetează să surprindă, cu fiecare apariție publică. Recent, Viorica a fost prezentă împreună cu soțul său Ioniță într-o emisiune televizată, ocazie cu care artista a afișat un look nou și îndrăzneț, Aceasta este dovada clară că interpretei de muzică lăutărească nu îi este deloc teamă să experimenteze lucruri noi.

Viorica de la Clejani a încercat o nouă coafură, alegând de data aceasta să poarte o perucă. Cîntăreața s-a afișat cu o perucă de un blond-platinat, adoptând un stil total diferit față de cel cu care și-a obișnuit fanii.  Noul accesoriu vestimentar n-a fost deloc ieftin, Viorica de la Clejani fiind nevoită să scoată din buzunar nu mai puțin de 7.000 de lei. Schimbarea de look a Vioricăi s-a dovedit inspirată, artista primind complimente și din partea celor prezenți în emisiune. Soțul său, Ioniță, a dezvăluit că Viorica a fost mereu preocupată de imaginea ei și felul în care arată. Artista a avut dintotdeauna grijă să fie aranjată și elegantă, chiar și atunci când nu cunoscuse celebritatea.

Viorica de la Clejani,un nou look. Apariție de senzație

 

Nu mai contează cât a trecut de la nuntă. Eu sunt mai frumoasă acum” , a declarat Viorica de la Clejani într-o emisiune televizată. Totodată, între cei doi soți a avut loc un schimb de replcici amuzant și spumos. „Viorica a fost mereu elegantă și ăsta a fost un factor important în cariera noastră, să știți! Mie îmi vine să plâng când îmi aduce aminte. Hai, mă, Viorico, nu mai râde!”, a mărturist Ioniță, iar replica Vioricăi de la Clejani nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Ce, mă? Eu știam mereu că voi fi artistă! Oricum, nimic n-a fost fără muncă și sacrificii!”. 

„Vreau să-i mulțumesc soției mele. Ea a fost mereu lângă mine!” , a mărturisit Ioniță, vizibil emoționat, moment în care Viorica i-a oferit o replică plină de umor: „Și eu vreau să-ți mulțumesc, dar mai dă-mi și mie niște bani”, a glumit cântăreața.