Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie în cazul în care proiectul cu autostrăzile va eșua! Ce a zis premierul

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 20:17
Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie în cazul în care proiectul cu autostrăzile va eșua! Ce a zis premierul GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie în cazul în care proiectul cu autostrăzile va eșua! Ce a zis premierul

Viorica Dăncilă a vorbit despre eventuala demisie în cazul în care proiectul cu autostrăzile din România nu va avea succes. Premierul a răspuns întrebărilor legate de întrâzierile cu autostrăzile. „Dumneavoastră vreţi ca într-un an să putem realiza ceea ce nu au făcut ceilalţi în foarte mulţi ani. Facem toate eforturile şi încercăm ca aceste întârzieri să le recuperăm. Putem face autostrada până nu avem studiul de fezabilitate?”, a răspuns Viorica Dăncilă când a fost întrebată de ce nu s-a putut mai mult în ceea ce privește contrucția autostrăzilor.

Premierul a evitat un răspuns tranșant în ceea ce privește o eventuală demisie sau demiterea cuiva în cazul în care autostrăzile promise de PSD, cu termen de finalizare în 2020 nu vor fi respectate.  ”Trebuie să vedem dacă sunt cauze obiective care au condus la aceste întârzieri, la unele nu s-a dat acord de mediu. Trebuie să fac o discuție pe fiecare autostradă cu miniștrii”, a spus Viorica Dăncilă la Parlament, după aprobarea bugetului României pentru 2019.

Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie. „De ce să demisionez, coordonez eu? Aveți un fix legat de acest lucru”

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre o eventuală plecare din fruntea Guvernului în caz că termenele pentru construcția autostrăzilor nu sunt respectate. Acestea ar urma să fie gata în 2020, dar toate proiectele sunt mult sub stadiul în care ar fi trebuit sa se afle conform datelor din proiecte. Prim-ministrul a răspuns tot cu o întrebare la întrebarea ziariștilor despre asumarea neîndeplinirii promisiunii de a realiza austrăzile.„De ce să demisionez, coordonez eu? Aveți un fix legat de acest lucru”, a fost răspunsul Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie. „De ce să demisionez, coordonez eu?”

„Dacă ministrul şi-l asumă, de ce să îmi dau eu demisia? În primul rând trebuie să avem cauze obiective care au condus la nerealizări. În al doilea rând, bineînţeles că trebuie să analizăm toate cauzele. Haideţi să nu facem referire doar la autostrada (n.r Lugoj-Deva ). Să vorbim şi de celelalte. Au fost cauze obiective. Ştiţi bine că nu s-au dat avize de mediu pentru că erau peşteri cu lilieci.”, a spus Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×