Viorica Dăncilă a făcut schimbări la ANAF! Premierul a aprobat noua conducere

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 11:31
Viorica Dăncilă a făcut schimbări la ANAF! Premierul a aprobat noua conducere
ANAF propune prelungirea termenului pentru depunerea declarației unice! Iată cât răgaz îți mai lasă Fiscul!

Premierul Viorica Dăncilă a făcut schimbări importante la ANAF. Începând de vineri, Agenția Națională de Administrare Fiscală are o nouă conducere, în urma unumirilot aprobate recent de prim-ministru.

Astfel, Raul- Cristian Petrescu a fost numit în funcția de inspector general antifraudă, în vreme ce Marius-Viorel Nițu și Ionuț Aurică vor fi instalați în funcțille publice de conducere  de insepctor general adjunct, se arată într-un comunicat transmis de ANAF. De asemenea, din respectivul comunicat aflăm că cei trei sunt „profesionişti cu o vastă experienţă, dobândită mai ales în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”.

Dăncilă este pusă pe fapte mari. Schimbări în conducerea ANAF

„În Monitorul Oficial nr. 101 din 8 februarie a.c. au fost publicate deciziile prim-ministrului României, doamna Vasilica – Viorica Dăncilă, privind numirea la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a trei noi inspectori generali. Astfel, domnul Raul – Cristian Petrescu preia funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă , iar domnii Niţu Marius – Viorel şi Ionuţ Aurică au fost numiţi în funcţiile publice de conducere de inspector general adjunct. Noua conducere a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală este formată din profesionişti cu o vastă experienţă, dobândită mai ales în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se precizează în comunicatul oficial transmis de Agenției Națională de Administrare Fiscală.

Viorica Dăncilă schimbă conducerea ANAF
Viorica Dăncilă schimbă conducerea ANAF

Reamintim că Viorica Dăncilă a semnat imediat după sărbători, demisia fostului șef al ANAF, Ionuț Mișa. Decizia a venit în urma solicitării ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici. În locul lui Mișa, funcția de președinte al Agenției Nașionale de Administrare Fiscală a fost preluată de Mihaela Triculescu. De profesie economist, aceasta a activat în ultima perioadă ca practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. De asemenea, „noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice” , după cum aflâm din comunicatul oficial transmis de către reprezentanții Guvernului, la momentul numirii Mihaelei Triculescu în funcția de președinte ANAF.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×