Video! Zăpadă de șase metri pe Transfăgărășan! Când va putea fi parcurs în siguranță!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 15:25
Video! Zăpadă de șase metri pe Transfăgărășan! Când va putea fi parcurs în siguranță!
Zăpadă de șase metri pe Transfăgărășan

Iarnă grea, în continuare, pe Transfăgărășan! Drumarii se luptă cu o zăpadă de şase metri pe Drumul Naţional 7C, care este închis parţial pe segmentul Piscu Negru – Bâlea Cascadă.

Mai multe autospeciale intervin pentru îndepărtarea zăpezii şi eliberarea drumului. „Iarna şi zăpada par să fie amintiri îndepărtate, nu-i aşa? Nu şi pentru colegii noştri de la Districtul Bâlea care lucrează intens la îndepărtarea zăpezii de pe Transfăgărăşan. Având în vedere cantitatea mare de zăpadă şi piatră de pe carosabil, mai este cale lungă până când drumul va fi sigur pentru circulaţia publică”, a apărut astăzi pe pagina Direcţiei Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

Zăpadă de șase metri pe Transfăgărășan!

„Dacă reușim, prin vreo minune, să o deszăpezim mai devreme, există o presiune destul de mare, inclusiv mediatică, să se deschidă mai repede, dar cu o săptămână, nu mai mult. La ce estimau băieții, mai au de lucru mult. Două-trei săptămâni lejer. Se intervine cu două utilaje, unul deschide calea și următorul vine și lărgește”, a spus purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, potrivit hotnews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×