VIDEO / Un celebru prezentator de la Antena 1, poze compromiţătoare

Iuliana Spirache   
în Hotnews
24/06/2015, 08:10
VIDEO / Un celebru prezentator de la Antena 1, poze compromiţătoare GALERIE FOTO

Bomba anului! Nimeni nu se astepta la asta! Razvan Simion, iubire secreta cu cantareata Lidia Buble! Avem fotografiile care dovedesc povestea celor doi! Matinalul de la „Razvan si Dani” in pragul divortului?

Jumatatea bruneta a celui mai notoriu cuplu de matinali, „Razvan si Dani”, trece prin momente dificile.
Este vorba despre celebrul Razvan Simion care… a patit-o. In sensul ca i s-a intamplat, in  viata, ceea ce in urma cu cativa ani nu ar fi crezut niciodata ca i se poate intampla: s-a indragostit. In ciuda imaginii lui de familist convins, lui Razvan i s-au aprins calcaiele dupa o artista consacrata de la noi si de aici pana la o poveste de iubire nu a fost decat un pas.
Razvan a vizitat-o ieri pe Lidia… acasa. Artista locuieste intr-un imobil de pe strada Traian din sectorul 3 al Capitalei. Undeva, pe seara, prezentatorul iese din imobilul in care a petrecut ceva vreme cu frumoasa cantareata.
„Relatia dintre cei doi este de netagaduit. Faptele sunt consumate, asa ca nu poate fi vorba despre altceva decat despre faptul ca s-a incheiat un capitol din viata prezentatorului si un altul, nou, a inceput. Cert este faptul ca Razvan a fost, este si va ramana un tata perfect pentru cei doi copii ai sai, care sunt mai presus de orice. El si sotia sa erau despartiti mai demult, inainte ca Lidia sa intervina in viata lui Razvan”, ne-au declarat surse din anturajul lui Razvan, vedeta de la „Neata cu Razvan si Dani”.  (VEZI VIDEO)

Zvonurile ca intre matinalul Antenei si solista Lidia Buble ar fi mai mult decat o prietenie obisnuita au inceput sa circule. aceasta, in conditiile in care prietenii stiau foarte bine ca intre el si sotia sa intervenise o ruptura de cateva luni, cei doi fiind, pare-se, separati inainte ca lui Razvan sa ii cada Lidia cu tronc. Ei bine, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa surprinda imagini mai mult decat evidente, care vorbesc de la sine.
Sursă: wowbiz.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×