Video+foto. Un avion cu 200 de pasageri la bord s-a prăbuşit! Cel puţin 100 de oameni au murit

Iuliana Spirache   
in Video
11/04/2018, 12:38
Video+foto. Un avion cu 200 de pasageri la bord s-a prăbuşit! Cel puţin 100 de oameni au murit GALERIE FOTO

Avionul, un Ilyushin II-78 s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de la baza Boufarik din Algeria, anunţă presa locală. La bordul aeronavei s-ar fi aflat peste 200 de soldaţi algerieni, scrie Sputnik. VEZI VIDEO AICI.

În imaginile postate pe site-urile algeriene apar şi mai mulţi salvatori care au intervenit pentru a-i ajuta pe eventualii supravieţuitori, dar şi un fum gros ridicându-se din locul în care s-a prăbuşit avionul. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cel puţin 100 de morţi

Presa locală vorbeşte de cel puţin 100 de morţi în accidentul aviatic din Algeria. De asemenea, 14 ambulanţe au ajuns la locul accidentului pentru preluarea victimelor. Conform mai multor surse, citate de Huffington Post, avionul a căzut pe o şosea care asigură legătura între oraşul Blida şi aeroportul Boufarik. 

Ştirea MOMENTULUI

Alexandru Arșinel, din nou în reclamele farmaciei Catena. După ce Stela Popescu ne-a părăsit, actorul s-a întors singur în reclame

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.