Video fantastic! Staţia spaţială Tiangong 1 s-a prăbuşit în Pacific!

Filon Stan   
in Galerie foto
02/04/2018, 12:17
Video fantastic! Staţia spaţială Tiangong 1 s-a prăbuşit în Pacific! GALERIE FOTO

Staţia spaţială chineză Tiangong 1 s-a prăbuşit în Oceanul Pacific! Bucăţi din defunctul laborator spaţial chinez botezat ”Palatul ceresc” s-au dezintegrat la revenirea în atmosfera terestră, relatează BBC. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Laboratorul spaţial chinez, aşteptat de câteva zile să cadă pe Pământ, a reintrat în atmosferă în cursul nopţii şi s-a dezintegrat aproape total undeva deasupra Pacificului de Sud – au anunţat cercetătorii de la Beijing.

Traiectoria staţiei, urmărită de 13 agenţii spaţiale

13 agenţii spaţiale, sub coordonarea ESA – Agenţia Spaţială Europeană, au urmărit traiectoria obiectului în jurul globului. Staţia spaţială avea în jur de 10 metri lungime, o greutate de opt tone şi fusese lansat în 2011 pentru a găzdui experimente pe orbită.

Ştirea MOMENTULUI

Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.