Video șocant! Bătută de colegele ei la școală, o fată de 14 ani nu va mai putea avea copii niciodată!

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 20:13
Video șocant! Bătută de colegele ei la școală, o fată de 14 ani nu va mai putea avea copii niciodată! GALERIE FOTO

O fată de 14 ani a fost bătută crunt de colegele de clasă! În urma leziunilor ea nu va mai putea avea copii niciodată! Fata a fost atrasă pe un teren viran din apropierea școlii de cinci dintre colegele sale și a fost bătută cu cruzime timp de trei ore. Leziunile suferite i-au făcut pe medici să afirme că fata de 14 ani nu va putea avea copii. Cazul șocant a avut loc în Rusia.

Liza, o fată de 14 ani din orașul Mineralnye Vody din Rusia se îndrăgostise de un coleg. Băiatul și-a bătut însă joc de ea. El a atras-o într-o zonă în care cinci colege ale fetei o așteptau s-o bată. Timp de trei ore, fetele, cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani, au lovit-o cu toată puterea, cauzându-i răni pe tot corpul. Băiatul nu a participat. El a preferat să privească de la distanță bătaia, dar poliția îl anchetează acum și pe el.

Video șocant! La 14 ani a fost bătută crunt de colegele de clasă și nu mai poate avea copii

O fată de 14 an din Rusia a fost bătută crunt de colegele de clasă! Cazul șocant a ajuns în atenția autorităților după ce medicii au spus că leziunile suferite de fată fac imposibil faptul ca aceasta să mai poată avea copii. Liza a scăpat cu viață după bătaia cruntă primită. Ea s-a dus inițial acasă, unde mama ei a chemat ambulnața. A ajuns în cele din urmă în stare foarte gravă și a fost internată câteva zile la terapie intensivă.

Diagnosticul medicilor a fost de contuzie cerebrală cu răni grave ale organelor interne. Ea a suferit leziuni foarte grave în special la căile respiratorii și la organele de reproducere. Întregul său corp a fost acoperit de vânătăi. Din cauza leziunilor, medici au spus că fata nu va putea duce la bun sfârșit o sarcină în viitor. „Poliția verifică incidentul. Toți cei implicați au fost identificați și sunt interogați „, a declarat un reprezentat al poliției locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×