Video șocant! Bătută de colegele ei la școală, o fată de 14 ani nu va mai putea avea copii niciodată!

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 20:13
Video șocant! Bătută de colegele ei la școală, o fată de 14 ani nu va mai putea avea copii niciodată! GALERIE FOTO

O fată de 14 ani a fost bătută crunt de colegele de clasă! În urma leziunilor ea nu va mai putea avea copii niciodată! Fata a fost atrasă pe un teren viran din apropierea școlii de cinci dintre colegele sale și a fost bătută cu cruzime timp de trei ore. Leziunile suferite i-au făcut pe medici să afirme că fata de 14 ani nu va putea avea copii. Cazul șocant a avut loc în Rusia.

Liza, o fată de 14 ani din orașul Mineralnye Vody din Rusia se îndrăgostise de un coleg. Băiatul și-a bătut însă joc de ea. El a atras-o într-o zonă în care cinci colege ale fetei o așteptau s-o bată. Timp de trei ore, fetele, cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani, au lovit-o cu toată puterea, cauzându-i răni pe tot corpul. Băiatul nu a participat. El a preferat să privească de la distanță bătaia, dar poliția îl anchetează acum și pe el.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Video șocant! La 14 ani a fost bătută crunt de colegele de clasă și nu mai poate avea copii

O fată de 14 an din Rusia a fost bătută crunt de colegele de clasă! Cazul șocant a ajuns în atenția autorităților după ce medicii au spus că leziunile suferite de fată fac imposibil faptul ca aceasta să mai poată avea copii. Liza a scăpat cu viață după bătaia cruntă primită. Ea s-a dus inițial acasă, unde mama ei a chemat ambulnața. A ajuns în cele din urmă în stare foarte gravă și a fost internată câteva zile la terapie intensivă.

Diagnosticul medicilor a fost de contuzie cerebrală cu răni grave ale organelor interne. Ea a suferit leziuni foarte grave în special la căile respiratorii și la organele de reproducere. Întregul său corp a fost acoperit de vânătăi. Din cauza leziunilor, medici au spus că fata nu va putea duce la bun sfârșit o sarcină în viitor. „Poliția verifică incidentul. Toți cei implicați au fost identificați și sunt interogați „, a declarat un reprezentat al poliției locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×