VIDEO. Ouă expirate, vopsite pentru a ascunde data expirării! Se întâmplă la un magazin cu prestigiu!

Filon Stan   
în Hotnews
18/09/2017, 16:18
VIDEO. Ouă expirate, vopsite pentru a ascunde data expirării! Se întâmplă la un magazin cu prestigiu!

Descoperire de zile mari făcută de o femeie din Piatra Neamţ! Nu a ştiut că îşi pune familia în pericol mergând la un magazin cu renume în România! Videoclipul postat pe Facebook de gospodină se viralizează rapid pe reţelele de socializare. În filmuleţ se poate vedea cum un ou a fost vopsit pentru a acoperi data veche de valabilitate inscriptionată şi, de asemenea, că oul are o nouă dată de expirare. Femeia din Piatra Neamţ a ramas şocată de descoperirea făcută! Ouăle nu au fost cumpărate de la magazinul din colţ, ci de la un magazin mare, cu mii de cumpărători!

„De neimaginat! Rugam distribuiti! Uitati ce surpriza”frumoasa”am avut in aceasta dimineata…oua expirate,vopsite din nou si schimbata data de valabilitate. Asa ne imbolnavim si nu stim de unde”, a scris femeia pe Facebook. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În postarea de pe pagina de Facebook femeia menţionează şi numele magazinului precum şi fotografii cu cartonul cu ouă şi bonul de casă de la magazin. Până la ora publicării acestui material, lanţul de magazine nu a oferit un punct de vedere cu privire la acuzaţiile femeii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×