LOTO 6 din 49. POVESTEA INCREDIBILĂ a marelui cîştigător

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 00:06
LOTO 6 din 49. POVESTEA INCREDIBILĂ a marelui cîştigător

A apărut marele câştigător de la LOTO. Jucătorul din Motru are o poveste incredibilă. Are 19 ani şi lucra ca măturător. Tânărul a şi mers la Bucureşti să ridice cele aproape patru milioane de euro.

Povestea noului milionar de la Loto este una desprinsă din filme. Are 19 ani şi lucrează ca măturator la o societate de transport din Motru. Localnicii spun că norocosul a şi mers la Bucureşti să îşi ridice premiul.

„Băiatul care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului. A avut norocul începătorului. Şi lucrul ăsta ne bucură foarte mult. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani” a pus vânzătoarea de la Loto.

Sursa: RomniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a avut halucinații! Mărturii cutremurătoare!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.