VIDEO Lady Gaga și Bradley Cooper cântă melodia Shallow! Ce s-a întâmplat pe scena din Las Vegas

Lady Gaga și-a surprins fanii la concertul din Las Vegas când l-a invitat pe Bradley Cooper să cânte împreună. Mai exact, sâmbătă, controversata artistă și-a uluit admiratorii interpretând melodia ”Shallow”, în finalul reprezentației sale, alături de regizorul filmului ”A Star is Born”, conform Variety. Piesa a impresionat atât de tare dat fiind faptul că a fost nominalizată la premiile Academiei Americane de Film la începutul acestei săptămâni.

De altfel, cântecul este și ultima piesă a show-ului ”Enigma”. Momentul culminant nu a constat în faptul că audiența nu era pregătită pentru duetul celor doi, ci în faptul că aceștia s-au îmbrățișat, iar Lady Gaga, după acest moment, a continuat să înduioșeze toți urmăritorii cântând la pian.

Lady Gaga și Bradley Cooper cântă melodia ”Shallow”. VIDEO

Celebra artistă este nominalizată la categoria ”cea mai bună actriță” pentru rolul din ”A Star is Born”, unul dintre cele mai urmărite filme din această perioadă, alături de Yalitza Aparicio („Roma“), Glenn Close („The Wife“), Olivia Colman („The Favourite“) şi Melissa McCarthy („Can You Ever Forgive Me?“).

Totodată, la începutul lunii ianuarie, melodia compusă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, ”Shallow”, a fost aleasă drept ”cel mai bun cântec” la gala Globurilor de Aur.

Sâmbătă, controversata artistă și-a ului admiratorii interpretând melodia ”Shallow”, în finalul reprezentației sale, alături de regizorul filmului ”A Star is Born”

Aceasta va fi interpretată la cea de a 91-a gală de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care se va desfășura pe 24 februarie, la Dolby Threatre din Hollywood. Bradley Cooper și Lady Gaga au intrat în cursa pentru celebrele statuete, precum și filmul în care au evoluat, ”A Star is Born”.