VIDEO Bătaie în trafic! Din agresori devin agresaţi! Doi tineri făcuţi KO de un luptător de MMA

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
12/10/2017, 00:00
VIDEO Bătaie în trafic! Din agresori devin agresaţi! Doi tineri făcuţi KO de un luptător de MMA

Doi tineri mai puşin norocoşi au avut ghinionul să se certe în trafic cu un luptător de MMA. Cel puţin aşa pare din imaginile filmate de o cameră de bord a unui autoturism care se afla în spatele coloanei. În primă fază, coboară un tânăr care se duce repede la portbagaj şi ia o bâtă de basseball.

Începe s-o fluture prin aer, apoi se duce la geamul şoferului din spate şi începe să ţipe. Nu primeşte nicio reacţie de la şofer, apoi pleacă spre maşina sa, dar ăn drum loveşte cu bâta maşina şoferului. Feedback-ul a fost unul dureros. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bătaie în trafic! Luptătorul a încercat să rămână calm, până i-a fost lovită maşina

Şoferul a ieşit din maşină şi s-a îndreptat spre tânărul care agita bâta în aer. Ba chiar încearcă să o folosească asupra şoferului. Acesta se fereşte, apoi îi aplică o lovitură agresorului, care cade în pădurea din apropiere, unde şi rămâne până la finalul clipului de pe YouTube.

Al doilea ocupant al maşinii încearcă să-i sară în ajutor prietenului spu, dar are aceeaşi soartă. luptătorul îl prinde din spate cu braţul de gât şi îl strânge până când acesta cade lat. Şoferul se urcă apoi la volan, ocoleşte maşina agresorilor-agresaţi şi se pierde în peisaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×