Vești proaste pentru profesori în 2019! Ecaterina Andronescu a făcut anunțul

Ana Chivu   
în Instant Articles
24/12/2018, 10:27
Vești proaste pentru profesori în 2019! Ecaterina Andronescu a făcut anunțul
Ecaterina Andronescu, anunț bombă pentru pofesori

Ecaterina Andronescu a anunțat că profesorii care nu promovează examenul de titularizare nu vor mai fi acceptați în sistem. Vestea șoc a venit cu specificarea că aceștia nu vor mai putea fi nici măcar suplinitori.De asemenea, ministrul Educației a mai discutat și despre noua lege a educației.

Aceasta urmează să fie trimisă în Parlament până la finele lunii martie, intenționând să se lanseze în dezbatere la sfârșitul lunii ianuarie. Viitoarea lege a educației trebuie să ofere „viziune de dezvoltare”. De asemenea, se anunță că elevii trebuie să se adapteze la schimbările ce vor veni în viața lor.

Ecaterina Andronescu, veste proastă pentru profesori!

„Este greu să fii în faţa elevilor dacă eşti tu un profesor de nota 5. Şi, de aceea, probabil că vom găsi o formulă în aşa fel încât cei care nu promovează examenul de titularizare să nu mai poată fi cuprinşi în învăţământ nici măcar suplinitori. „Este greu sa fii in fata elevilor daca esti tu un profesor de nota 5. Si, de aceea, probabil ca vom gasi o formula in asa fel incat cei care nu promoveaza examenul de titularizare sa nu mai poata fi cuprinsi in invatamant nici macar suplinitori””,  a declarat ministrul Educației, duminică, la Digi 24.  Ministrul Educației îi îndeamnă pe elevi să nu mai părăsească țara, precizând că nicăieri nu-i ca acasă.

Aceasta a mai specificat faptul că numărul elevilor înscriși la șccoli a scăzut cu 1.300.000. “Dragi elevi, este foarte important ce faceţi şi mă bucur de câte ori aud sau citesc despre performanţele pe care le aveţi. (…) Sigur, astăzi puteţi merge oriunde în lume, dar nicăieri nu este ca acasă. Gânditi-vă de două ori, încercaţi să vă lămuriţi părinţii că aici, acasă, în România, aveţi universităţi performante în care vă puteţi forma profesional”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×