Gabriela Cristea, despre noua emisiune: „Sunt deschizător de drumuri”

Maria P   
în Stiri mondene
17/05/2018, 14:44
Gabriela Cristea, despre noua emisiune: „Sunt deschizător de drumuri”
Cristea a spus că zvonurile apărute în presă au fost adevărate! Chiar era plătită cu 20 de mii de euro pe lună de turcii de la Kanal D, unde făcea audiență record

Gabriela Cristea, despre noua emisiune: „SUNT DESCHIZĂTOR DE DRUMURI”. Veste mare pentru Gabriela Cristea! Vedeta este în culmea fericirii. Se întoarce pe micile ecrane și va putea fi urmărită, la Antena Stars, începând cu 28 de mai, de luni până duminică. Gabriela Cristea va prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, care are același topic ca și cea de dinainte, „Te vreau lângă mine”.

Cristea îi aruncă săgeți Biancăi Dragușanu

Prezentatoare este extrem de încântată și emoționată,dar este convinsă că va da lovitura cu acest proiect.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”mărturisește Gabriea Cristea, într-o emisiune, la Antena Stars.

Cum va fi noul format al emisiunii? „Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților. În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a declarat Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×